Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Integration med Office 365

Bemærk: Denne artikel er beregnet til det enkeltstående Get Paid-produkt, som nu er et niveau af GoDaddy online-bogføring. Som sådan gælder nogle af disse instruktioner muligvis ikke for din konto til online -bogføring.

Online -bogholderi - Få betalt integration med Microsoft 365

Nu kan Microsoft 365 -brugere placere en Pay Now -knap i deres e -mails til deres kunder takket være den super -enkle integration med Online -bogholderi - Få betaling. Med denne nye integration kan vores Microsoft 365 -brugere klikke på "Anmod om betaling" direkte i læsepanelet.

Administratoren af mindre virksomheder kan angive det skyldte beløb, hvad det skal bruges til, forfaldsdatoen, e -mailadressen til PayPal -kontoen og/eller instruktioner om, hvor chekken skal sendes.

Nedenfor vises et billede af, hvad kunden vil se. Brugerdefineret tekst kan tilføjes efter behov.

Midler deponeres på den mindre virksomheds PayPal -konto og overføres til den lille virksomheds bankkonto efter handlernes skøn.

Når først de anmoder om en betaling, vil de have aktiveret deres Online -bogholderi - Få betalt startkonto, som ikke kun kan spore denne betaling, men oprette fakturaer, aktivere flere onlinebetalinger osv.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får Microsoft 365 -brugeren adgang til deres nye konto til online -bogholderi - Få betalt starter?
Brugeren modtager en e -mail med oplysninger om, hvordan man starter og logger ind på deres nye Online -bogholderi - Få betalt -konto. Det vil ikke være tilgængeligt i deres MYA i starten.

Hvad hvis Microsoft 365 -brugeren allerede har en online -bogholderi - Få betalt -konto?
Transaktionen Anmod om betaling lander på deres eksisterende konto.

Hvad tillader denne midlertidige konto dem at gøre, og hvor længe?
Dette er en gratis online -bogholderi - Få betalt -konto. Dette tilbud om en gratis online -bogholderi - Få betalt -konto til Microsoft 365 -brugere er tilgængelig i et begrænset tidsrum, men den konto, som brugeren modtager, er fuldt funktionel, og den er gratis for nu.

Når jeg har en online -bogholderi - Få betalt -konto, kan alle, der har en Microsoft 365 -e -mailboks få adgang til den?
Brugere logger ind på deres nye Online -bogholderi - Få betalt -konto med deres GoDaddy -legitimationsoplysninger. Kun brugere, der har GoDaddy -legitimationsoplysninger, kan have adgang til Online -bogholderi - Få betaling.