Integration med Website Builder V6

For at etablere websiterangering og bestemme, hvordan dit website vises i søgeresultater, leder søgemaskiner efter metatags, en robots.txt-fil og en sitemap-fil. Synlighed på søgemaskiner V1 hjælper dig med at optimere disse oplysninger, hvilket giver mere trafik og gør dit website lettere at finde.

Du tilføjer som regel disse oplysninger på dit website manuelt ved at redigere og uploade filer. Hvis du bruger Website Builder V6, kan du dog automatisk sende oplysningerne, du oprettede, da du konfigurerede din Synlighed på søgemaskine v1-konto.

Bemærk! Hvis du vil sende Synlighed på søgemaskiner v1-oplysningerne til Website Builder V6, skal begge produkter være på den samme kundekonto. Vi anbefaler, at du sikkerhedskopierer Website Builder V6, før du sender oplysninger fra Synlighed på søgemaskiner V1. Du kan få yderligere oplysninger under

.

Sådan sender du Search Engine Visibility-oplysninger til Website Builder V6

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Synlighed på søgemaskiner V1.
  3. Klik på Administrer for den konto, som du vil have adgang til.
    Advarsel: FORSIGTIG: Du har muligvis flere Search Engine Visibility-konti for et enkelt Website Builder V6-domæne. Hvis det er tilfældet, skal du bruge den samme Search Engine Visibility-konto, når du sender oplysninger til Website Builder V6. Ellers kan du utilsigtet komme til at overskrive metatags, robots.txt eller dit sitemap med forkerte oplysninger.
  4. Vælg en af følgende muligheder i menuen Optimer:
    • Optimer tags – Udfyld felterne for de indstillinger, du vil eksportere til Hjemmesideprogram, og klik derefter på Publish All Pages (Udgiv alle sider).
    • Kontrollér crawling – Udfyld felterne for de indstillinger, du vil eksportere til Hjemmesideprogram, og gå derefter til Get File (Hent fil), og vælg Export to Website Builder (Eksportér til Hjemmesideprogram).
    • Opret sitemap – Udfyld felterne for de indstillinger, du vil eksportere til Hjemmesideprogram, og gå derefter til Get Site Map (Hent sitemap), og vælg Send Site Map to Website Builder (Send sitemap til Hjemmesideprogram).
  5. Log ind på din Website Builder V6-konto, og følg anmodningerne for at importere SEO-oplysningerne.
  6. Udgiv dit website.

Efter import af oplysningerne kan du ændre dem. Start Page Designer, vælg fanen Page (Side), og gå derefter til ikonet Properties (Egenskaber).

Relateret materiale