Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Internet Explorer: Ryd din cache

Hvis du har problemer med at se dit website, kan du prøve at rydde din cache og derefter besøge dit website igen.

1. VælgVærktøjer Menuen Funktioner , og vælg derefter Internetindstillinger .
    Vælg Internetindstillinger i menuen Funktioner
  2. I området Browserhistorik skal du vælge Slet .
    Slet browserhistorikken
  3. Vælg kun Midlertidige internetfiler og websitefiler .

Bemærk: Valg af cookies og websitedata kan også hjælpe med at løse nogle af de problemer, du måtte have, men sletning af dine cookies vil fjerne eventuelle adgangskoder, som du gemmer i din browser.

Vælg midlertidige internetfiler og websitefiler
  4. Vælg Slet .