Introduktion

Website Builder v7 leveres med enkle, brugervenlige redskaber til bygning af websites, som ikke kræver tekniske færdigheder eller erfaring med kodning. Vælg mellem hundredvis af professionelle temaer med pladsholderindhold og billeder og få dit firma online på mindre end 5 minutter.

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Klik på Websiteopbygning/InstantPage for at se dine websitekonti.
  3. Ved siden af den ønskede konto klikker du på Administrer.
  4. Vælg et domæne fra din konto, indtast et domænenavn registreret andetsteds, eller opret et sub-domæne ved hjælp af et domæne på din konto til din website og klik så på OK.

BEMÆRK: Hvis din konto blev sat automatisk op, så kan du springe dette trin over.

5. Find temaet, som du ønsker til din website, og klik så på Vælg tema. (Hvis du flytter musen henover miniaturebilledet og klikker på Fuld skærm, kan du bedre se temaets design)

BEMÆRK: Hvert tema har fordele og bagdele og det kan tage et par dage, før du ved, som det imødekommer dine behov. Selvom du kan ændre dit team til hver en tid, vil intet af teksten eller billederne, som du har tilføjet, blive gemt. For at undgå at skulle starte forfra, hvis du skifter temaer, kan du måske prøvekøre et tema med så lidt af din egen tekst og billeder som mulig, før du er helt sikker.

6. På siden Bliv etableret angiver du dit firmanavn og kontakt e-mailadresse. Du kan også tilføje andre oplysninger, som vil hjælpe os med at få dit firma fundet af dine kunder.
    Udfyld siden Bliv etableret
    • Virksomhedskategori: Vælg den kategori, der bedst beskriver din virksomhed
    • Adresse: Det gør det nemt at oprette et kort med din placering og hjælper din post med at blive vist i placeringsdrevne søgeresultater.
    • Telefon: Du kan angive dit aktuelle firma-telefonnummer. Eller du kan klikke på Få et for at bestille et gratisnummer (koster ekstra), som forbinder kunder til dit eksisterende nummer. (Denne cloudbaserede telefonservice leveres af MightyCall, en GoDaddy-partner. Hvis du har brug for MightyCall-support, e-mail dem eller ring på 1-888-256-8312.)
    • Tilslut socialt Du kan også tilknytte din Facebook og/eller Twitter-konto til din website.
  7. Når du er færdig, skal du klikke på Næste
  8. Hvis dette er første gang, du konfigurerer Websiteopbygning v7, viser vi dig en hurtig videooversigt af redskaberne. Når du er klar, klikker du på Luk video for at komme i gang med at bygge din site. (Dit arbejde gemmes automatisk, mens du arbejder).
  9. Når du er klar, klikker du på Offentliggør for at præsentere din site til verden udenfor.