Kontoadministration Hjælp

Inviter delegerede til at få adgang til min GoDaddy-konto

Du kan invitere delegerede (f.eks. din webdesigner eller programmør) til at få adgang til GoDaddy-produkterne på din konto. Delegerede kan åbne og anvende dine produkter, men de kan ikke se eller ændre kontooplysninger som f.eks. dine betalingsmetoder og adgangskoder.

Bemærk: Inden du giver delegerede adgang til din konto, er det en god idé at læse mere om de tilladelsesniveauer, du kan tildele dem.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på dette ikon i øverste højre hjørne:
    klikke på person-ikon
  3. Klik på Kontoindstillinger.
    klikke på kontoindstillinger
  4. Klik på Adgang for delegerede.
  5. I sektionen Personer, der har adgang til min konto skal du klikke på Giv adgang.
  6. Indtast navn og e-mailadresse på den person, du inviterer.
  7. Vælg ét af adgangsniveauerne. Hvis du er usikker på, hvad dette betyder, kan du se vores beskrivelse af adgangsniveauer.
  8. Klik på Inviter. Vi sender personen en invitation til at få adgang til din konto pr. e-mail. Når vedkommende accepterer, giver vi dig besked. Det var det!

Næste trin

Flere oplysninger

• Den delegerede skal have en GoDaddy-konto for at kunne acceptere din invitation. Når delegerede uden en konto accepterer din invitation, beder vi dem oprette en konto.
  • Afventende invitationer til delegerede kan ikke annulleres og udløber automatisk, hvis de ikke accepteres inden for 48-72 timer.
  • Hvis du er designer eller programmør og har behov for adgang til en anden persons konto, kan du anmode om adgang fra kontoejeren.