iPad: Konfigurer e-mail

Hvis du ønsker at bruge din iPad® til at kontrollere din Workspace Email, så anbefaler vi, at du bruger den indbyggede mailapplikation med indstillingerne, som vi viser herunder.

Konfiguration af e-mail

1. Gå til x.co/iossetup på din iPad.
  2. Angiv din e-mailadresse og klik på Fortsæt.
  3. Klik på Installér.
  4. Indtast dit løsen.
  5. Klik på Installér.
  6. Indtast din adgangskode og klik derefter på Næste.
  7. Klik på Færdig.
  1. I startskærmen trykker du på Indstillinger.
  2. På skærmen med indstillinger, tryk på Mail, Kontakter, Kalendere.
  3. I sektionen Konti trykker du på Tilføj konto....
  4. Tryk på Andet.
  5. Tryk på Tilføj mailkonto.
  6. Udfyld de følgende felter og klik derefter på Gem:
    • Navn – Det navn som skal vises på din e-mail.
    • E-mailadresse – Din e-mailadresse.
    • Adgangskode – Adgangskoden til din e-mailkonto.
    • Beskrivelse – En beskrivelse af de e-mailadresser som skal vises i listen over e-mail-konti på din iPad.
  7. Tryk på IMAP eller POP.

Hvis Workspace Webmail ikke oplyser et IMAP servernavn for din konto, skal du bruge POP.

8. Skriv oplysningerne for din Indgående mailserver:
    • Værtsnavn – Det indgående servernavn du har noteret fra Workspace Webmail.
    • Brugernavn – Din fulde e-mailadresse.
    • Adgangskode – Adgangskoden til din e-mailkonto.
  9. Skriv oplysningerne for din Udgående mailserver:
    • Værtsnavn – Det udgående servernavn du har noteret fra Workspace Webmail.

Du skal have aktiveret SMTP-relæer for din konto i Workspace kontrolcenter. Du kan få yderligere oplysninger i Administration af din e-mailkontos SMTP-relæer.

• Brugernavn – Din fulde e-mailadresse.
    • Adgangskode – Adgangskoden til din e-mailkonto.
  10. Klik på Gem.

Sådan ændres din iPads SMTP-port

1. I startskærmen trykker du på Indstillinger.
  2. På skærmen med indstillinger, tryk på Mail, Kontakter, Kalendere.
  3. Tryk på den e-mailkonto, som du vil ændre.
  4. Tryk på SMTP.
  5. Tryk på den SMTP-server som du vil modificere.
  6. Tryk på feltet Serverport og angiv den foretrukne SMTP-port: 25, 80, 3535 eller, hvis kunden har aktiveret SSL, 465.

For at yde god service oplyser vi om hvordan man anvender visse produkter fra tredjeparter, men vi hverken understøtter eller anbefaler direkte nogen produkter fra tredjeparter og vi er ikke ansvarlige for disse produkters funktion eller driftssikkerhed. iTunes®, iPad® og iPod® er varemærker tilhørende Apple Inc. som er registreret i USA og andre lande. Alle rettigheder forbeholdt. Vi er ikke tilknyttet, godkendt eller sponseret af Apple eller Apples produkter.