iPhone: Konfiguration af Workspace Email

Denne artikel er kun relevant for Workspace Email. For Office 365 e-mailvejledning henvises til Outlook-app på iPhone & iPad: Konfigurer e-mail

Vi ved at du glæder dig til at konfigurere din e-mail på din iPhone®, iPad® eller iPod® Touch. Det skulle ikke tage os mere end fem minutter at få e-mail til at fungere på din enhed.

Følg disse trin for at konfigurere enhedens indbyggede e-mailapplikation til at anvende din Workspace Email-konto. Du kan også bruge Outlookapplikationen til at modtage din e-mail. Sådan konfigurerer du Outlookapplikationen på din iPhone eller iPad.

Hvis du følger proceduren herunder, og du ikke kan modtage eller sende e-mail, bedes du gå til iPhone: Fejlfinding af e-mail-konfiguration for hjælp. Du skal måske foretage yderligere ændringer alt efter hvor du bor og hvilken internetudbyder du bruger.

FØR DU STARTER: Du skal kende dine POP eller IMAP e-mail-servers konfigurationer og porte, inden du kan konfigurere din e-mail på din iPhone, iPad eller iPod Touch. Du kan finde dem ved at gå til E-mail konfigurationscenter og skrive den information ned, som vises under E-mail serverkonfiguration.

1. Du skal deaktivere Wi-Fi, inden du starter denne procedure.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. På skærmen med indstillinger, tryk på Mail, Kontakter, Kalendere.
  4. Tryk på Tilføj mailkonto.
  5. Tryk på Andet.
  6. Tryk på Tilføj mailkonto.
  7. Skriv dit Navn, E-mail-adresse , Adgangskodeog en kort Beskrivelse for din e-mail. Tryk på Næste.
  8. Hvis du har IMAP, tryk på IMAP. Hvis du ikke er sikker, tryk på POP.
  9. Brug disse indstillinger for ind indgående mailserver, afhængigt af den type e-mailkonto, som du har:
    POP
    Tryk på POP i toppen.
    Værtsnavn pop.secureserver.net
    Brugernavn Angiv din fulde e-mail-adresse.
    Adgangskode Indtast din adgangskoden for den e-mail-konto
    IMAP
    Tryk på IMAP i toppen.
    Værtsnavn imap.secureserver.net
    Brugernavn Angiv din fulde e-mail-adresse.
    Adgangskode Indtast din adgangskoden for den e-mail-konto
  10. Brug disse indstillinger for din udgående mailserver:

Som et fejlfindingstrin, skal du have SMTP-relæer aktiveret for din konto. Du kan få yderligere oplysninger i Administration af din e-mailkontos SMTP-relæer.

SMTP (udgående mailserver)
    Værtsnavn smtpout.secureserver.net
    Brugernavn Angiv din fulde e-mail-adresse.
    Adgangskode Indtast din adgangskoden for den e-mail-konto

Selvom iOS har mærket disse felter som valgfri, så kræver vores e-mailservere at de oplyses for at kunne sende e-mail.

11. Hvis du har IMAP, tryk på Næste og derefter på Gem. Ellers tryk kun på Gem.

Så nemt er det. På vores enhed, gå til Mail (findes normalt i linjen for neden på din skærm). Hvis alt fungerer, vil du se nogle e-mail. For at være sikker på, at du kan sende meddelelser, fortsæt med at skrive en e-mail og sende den til dig selv.

Hvis du ikke modtager e-mailmeddelelser eller du ikke kan sende e-mails, bedes du læse iPhone: Fejlfinding af e-mail-konfiguration. Du skal ikke være bekymret. Der er nogle få problemer der kan opstå under konfigurationsprocessen. Vi hjælper dig med at undersøge og løse dem.

Når du har oprettet en ny IMAP-e-mailkonto til din iPhone 5, modtager du muligvis følgende meddelelse: "Kunne ikke flytte meddelelse. Meddelelsen kunne ikke flyttes til postkassens papirkurv." For at slette eller flytte e-mails uden at denne meddelelse fremkommer, skal du følge nedenstående vejledning.

Sådan slettes eller flyttes IMAP-email på en iPhone

1. Tryk på knappen Hjem på din iPhone og vælg Indstillinger.
  2. På skærmen med indstillinger, tryk på Mail, Kontakter, Kalendere.
  3. Klik på din e-postkonto (der vises en pil til højre for e-postadressen).
  4. Rul ned og klik på Advanceret.
  5. Tap på det tomme felt Præfiks til IMAP-sti.
  6. Indtast INBOX (med storebogstaver) og klik derefter på Konto (øverst til venstre) og klik på OK (øverst til højre) TO gange for at afslutte Indstillinger.
  7. Tryk på knappen Hjem og åbn Mail igen.

Du kan nu slette eller flytte e-postmeddelelser uden at fejlmeddelelsen vises!

Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdt.