Løs iPhone kan ikke bekræfte kontoinformationsfejl

Bemærk: Vi anbefaler, at du bruger Outlook -appen til iOS . For at få Outlook, skal du bruge din telefons kamera til at scanne denne QR -kode.
qr -kode til download af Microsoft Outlook -app

Når du konfigurerer din e -mail for første gang , kan der opstå følgende fejl:

Exchange -konto

Kan ikke bekræfte kontooplysninger.

Dette sker, når der er et problem med at bekræfte dine kontooplysninger. Bare rolig, dette kan løses med et par ændringer i dine indstillinger. Hvis du har problemer med en iPhone- eller iPad -e -mailkonto, der allerede er konfigureret, skal du kontakte vores GoDaddy -guider.

1. På fejlen skal du trykke på OK .
  2. Kontofejl kunne ikke bekræftes
  3. Rediger følgende indstillinger, og tryk derefter på Næste .
    KonfigurationDet skal du indtaste ...
    E -mailIndtast din Microsoft 365 GoDaddy e -mailadresse
    ServerIndtast outlook.office365.com
    DomæneLad feltet stå tomt
    BrugernavnIndtast din Microsoft 365 -e -mailadresse
    AdgangskodeIndtast din adgangskode til e -mail
    BeskrivelseDette er valgfrit
  4. Tryk på Gem .
  5. Tryk på Gem .
    Gem bekræftelse
  6. Tryk på Gem .
    Rediger gemmeindstillinger

Din e -mailkonto vises under Konti .