Office 365 fra GoDaddy Hjælp

iPhone og Android: Hyppige problemer med konfiguration af e-mail

Problem Prøv dette ...
Har du problemer med at konfigurere din e-mail på Androids indbyggede mail-app? Mange Android-brugere har mere held med at konfigurere deres e-mail på Outlook-appen.
Fejlmeddelelse “Exchangekonto kan ikke bekræfte oplysninger” på iPhone Følg denne trinvise vejledning for at løse fejlen.