Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

iPhone og Android: Hyppige problemer med konfiguration af e-mail

Hvis du har problemer med at konfigurere din e -mail på den indbyggede Android -mailapp, kan du prøve at konfigurere din e -mail i Outlook -appen i stedet.

Eller hvis du ser en fejlmeddelelse " Exchange -konto kan ikke bekræfte kontooplysninger ", kan du seFejlfinding af iPhone -kontobekræftelsesfejl for at få hjælp til at løse fejlen.