GoDaddy-hjælp

Is IIS 7 available for my Windows hosting account?

Yes, IIS 7 is supported on new Windows shared hosting accounts. Once your account is configured with IIS 7, you cannot downgrade to IIS 6.

For more information on IIS 7, see What is IIS 7?.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.