SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Java Code Signing: Download certifikat og underskriv kode

Bemærk: Fra den 1. juni 2021 udsteder eller fornyer GoDaddy ikke længere certifikater for kodesignering eller driversignering. Hvis du allerede ejer et Code Signing eller Driver Signing Certificate, vil du ikke kunne genindlæse det efter den 1. juni 2021. Alle certifikater udstedt før den 1. juni 2021 forbliver gyldige, indtil de udløber.

Når du har bekræftet din certifikatanmodning , kan du downloade dine certifikatfiler og bruge dem til at signere din Java -kode.

Download dit certifikat

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg SSL-certifikater, og vælg Administrer ud for det certifikat, du vil downloade.
  3. Under Download certifikat skal du vælge en Servertype og dernæst vælge Download zip-fil.

Flyt din certifikatfil

1. Udpak den ZIP -fil, du downloadede.
  2. Åbn den udpakkede mappe, og find den fil, der slutter på -SHA2.pem .
  3. ( Valgfrit ) Omdøb PEM -filen til noget, der er lettere at skrive, for eksempel mycert.pem .
  4. Flyt PEM -filen til det sted, hvor du oprettede din keystore.

For Windows -brugere er dette bin -biblioteket på din JDK -installation & mdash; for eksempel:
    C: \ Programfiler \ java \ jdk versionsnummer \ bin

Windows-kun forberedelse

Hvis du bruger Windows, skal du udføre følgende trin, før du kan installere certifikatet og signere din kode.

1. Kør cmd som administrator.
  2. Gå til din JDK -installations bin -mappe:
    cd C: \ Program Files \ java \ jdk versionsnummer \ bin

Installer certifikatet

1. Gennem din kommandolinje navigerer du til den mappe, hvor du oprettede din keystore. (Windows -brugere burde allerede være her.)
  2. Installer dit certifikat:
    keytool -importcert -file mycert.pem -keystore codesignstore
  3. Indtast adgangskoden til din keystore.
  4. Skriv Ja, som du vil have tillid til certifikatet, og tryk derefter på Enter .

Skriv din kode

1. Skriv din kode:
    jarsigner -verbose -keystore codesignstore -tsa http://tsa.starfieldtech.com/ din jar -fil .jar codesigncert
    Windows -brugere skal muligvis bruge de fulde stier til deres keystore ( JKS ) og JAR -filer.

Bemærk: Du skal bruge http://tsa.starfieldtech.com tidsstempel -autoriteten.

2. Indtast adgangskoden til din keystore.
  3. Bekræft, at din kode er signeret.
    jarsigner -verify -verbose -certer din jar -fil .jar

Hvis alt fungerede, vises jar verificeret .

Du kan forvente at se "Denne jar indeholder poster, hvis certifikatkæde ikke er valideret." Tilstedeværelsen af denne advarsel betyder ikke , at dit certifikat ikke fungerer.

Næste trin

• Det var det! Du kan nu begynde at distribuere din signerede kode.