Java -kodesignering: Generer en CSR

Bemærk: Fra den 1. juni 2021 udsteder eller fornyer GoDaddy ikke længere certifikater for kodesignering eller driversignering. Hvis du allerede ejer et Code Signing eller Driver Signing Certificate, vil du ikke kunne genindlæse det efter den 1. juni 2021. Alle certifikater udstedt før den 1. juni 2021 forbliver gyldige, indtil de udløber.

For at anmode om et kodesigneringscertifikat skal du give os en CSR (Certificate Signing Request), der er genereret fra den maskine, som du bruger til at signere koden. Vi bruger oplysningerne i denne fil til at validere din anmodning og give oplysningerne til alle, der downloader din kode.

Bemærk: Du skal generere CSR fra din lokale maskine og ikke fra den webserver, du bruger til at hoste filen.

Windows-kun forberedelse

Hvis du bruger Windows, skal du udføre følgende trin, før du genererer din CSR.

1. Kør cmd som administrator.
  2. Gå til din JDK -installations bin -mappe:
    cd C: \ Program Files \ java \ jdk versionsnummer \ bin

Opret en keystore

For at gemme dine offentlige og private nøgler (bruges til at signere din kode) skal du oprette en keystore. Du bruger dette gentagne gange i hele anmodningen om certifikat til kodesignering og i installationsprocessen.

1. Opret en keystore kaldet codesignstore:
    keytool -genkey -alias codesigncert -keyalg RSA -keysize 2048 -keystore codesignstore
  2. Udfyld de anmodede oplysninger fra kommandoprompten. Der er et par vigtige ting at bemærke:
    • Det er vigtigt, at disse oplysninger stemmer overens med alt det andet, du planlægger at bruge i din anmodning.
    • Bemærk adgangskoden til din keystore, fordi du skal have den til at signere din Java -kode.

Opret en CSR

Brug nu din keystore til at oprette din anmodning om signering af certifikat (som du vil bruge til at anmode om det certifikat, du har købt hos GoDaddy).

1. Generer din CSR:
    keytool -certreq -v -alias codesigncert -file mycsr.pem -keystore codesignstore
  2. Indtast adgangskoden til din keystore, og tryk på Enter .
  3. Åbn din CSR. Hvordan du gør det afhænger af dit operativsystem:
    Operativsystem Kommando
    Mac OS X
    nano mycsr.pem
    Vinduer
    start notesblok "mycsr.pem"
  4. Kopiér din CSR, inklusive hele linjen, der indeholder BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST og END NEW CERTIFICATE REQUEST .