Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Java -kodesignering: Generer en CSR

For at anmode om et kodesigneringscertifikat skal du give os en CSR (Certificate Signing Request), der er genereret fra den maskine, som du bruger til at signere koden. Vi bruger oplysningerne i denne fil til at validere din anmodning og give oplysningerne til alle, der downloader din kode.

Bemærk: Du skal generere CSR fra din lokale maskine og ikke fra den webserver, du bruger til at hoste filen.

Windows-kun forberedelse

Hvis du bruger Windows, skal du udføre følgende trin, før du genererer din CSR.

1. Kør cmd som administrator.
  2. Gå til din JDK -installations bin -mappe:
    cd C: \ Program Files \ java \ jdk versionsnummer \ bin

Opret en keystore

For at gemme dine offentlige og private nøgler (bruges til at signere din kode) skal du oprette en keystore. Du bruger dette gentagne gange i hele anmodningen om certifikat til kodesignering og i installationsprocessen.

1. Opret en keystore kaldet codesignstore:
    keytool -genkey -alias codesigncert -keyalg RSA -keysize 2048 -keystore codesignstore
  2. Udfyld de anmodede oplysninger fra kommandoprompten. Der er et par vigtige ting at bemærke:
    • Det er vigtigt, at disse oplysninger stemmer overens med alt det andet, du planlægger at bruge i din anmodning.
    • Bemærk adgangskoden til din keystore, fordi du skal have den til at signere din Java -kode.

Opret en CSR

Brug nu din keystore til at oprette din anmodning om signering af certifikat (som du vil bruge til at anmode om det certifikat, du har købt hos GoDaddy).

1. Generer din CSR:
    keytool -certreq -v -alias codesigncert -file mycsr.pem -keystore codesignstore
  2. Indtast adgangskoden til din keystore, og tryk på Enter .
  3. Åbn din CSR. Hvordan du gør det afhænger af dit operativsystem:
    Operativsystem Kommando
    Mac OS X
    nano mycsr.pem
    Vinduer
    start notesblok "mycsr.pem"
  4. Kopiér din CSR, inklusive hele linjen, der indeholder BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST og END NEW CERTIFICATE REQUEST .