Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Jeg flytter min e-mail til Microsoft 365

Tillykke, du har besluttet at flytte din e-mail-tjeneste til Microsoft 365! Her er nogle tip til at hjælpe med flytningen.

Hvis du foretrækker vores fuldt administrerede mulighed, skal du ringe til vores migrationseksperter på (480) 463-8843 . Alt du skal gøre er at angive din nuværende e-mail-adgangskode, og vi tager os af resten.

Før du begynder Under migrationen Efter migrationen
Hvordan fungerer Microsoft 365-migration? Konfigurer Assistent til overflytning af Outlook (Windows)