GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Jeg kan ikke finde mine projekter på min nye GoDaddy -konto

Hvis du har oprettet din nye GoDaddy -konto, men ikke kan se dine Over -projekter, har du muligvis flere Over -konti, og den forkerte er linket.

Du kan rette dette ved at linke en anden konto som følger:

1. Log på din GoDaddy Studio -konto med dine GoDaddy -kontooplysninger.

Bemærk: Sørg for, at du bruger den samme logonmetode, som du brugte til at oprette din oprindelige Over-konto (e-mail, Google, Facebook eller Apple).

2. Vælg den nedadrettede pil øverst til højre.
  3. I menuen, der vises, under Konto skal du vælge Indstillinger .
  4. Nederst på skærmen ser du en grå blok med en meddelelse, der spørger, om du mangler projekter, og et link til at logge på Over med en anden konto. Vælg linket.
  5. Følg trinene for at linke din alternative Over -konto (hvor dine projekter gemmes).

Når du har linket din alternative Over -konto, vil du se en bekræftelsesmeddelelse på skærmen og en meddelelse om, at du skal vælge indstillingen Log ind med GoDaddy næste gang du logger på.

Hvis du ikke kan huske hvilken e -mailadresse du brugte, skal du søge efter "overhq" i hver af dine indbakker. Hvis du finder velkomst -e -mails fra Over -teamet, kan du prøve at logge på med disse e -mailadresser.