Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Jeg kan ikke modtage eller se e -mails

Hvis du ikke kan sende og modtage e -mailmeddelelser, forhindrer dine indstillinger i din firewallsoftware Workspace -webmail i at fungere korrekt. Du skal muligvis ændre din firewall, pop op-blokering eller browsers sikkerhedsindstillinger for at se din e-mail.

Generelle tip

Føj http://email.secureserver.net til din liste over godkendte sites. Indstil derefter din Workspace -konto til SSL -tilstand:

1. Klik på Indstillinger i Klassisk visning af Webmail.
  2. Vælg Personlige indstillinger .
  3. Under Sikkerhedsindstillinger skal du vælge Brug fuldtids SSL-tilstand .
  4. Klik på OK.

Sikkerhedssoftware

Juster indstillingerne for din firewall, sikkerhedssoftware eller browser for at tillade pop op-vinduer fra Workspace webmail

Når du har foretaget ændringer af firewall, software eller browser, skal du logge af webmail. Ryd derefter din browsercache:

Påmindelse om, at hvis du rydder din browsers cache, fjernes også gemte adgangskoder eller udfyldte data automatisk.