API-forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Jeg kan ikke opdatere mine domæneoplysninger med forhandler -API'en

Med Reseller API kan du ikke ændre kontaktoplysningerne i din underkonto på selve kontoen. Hvis e -mailadressen på dit domæne ikke længere er gyldig eller er utilgængelig, skal du først bruge API -opkald til at opdatere e -mailadressen på din underkonto.

Bemærk: Du kan opdatere dine oplysninger i Domænekontrolcenter , men vi anbefaler, at du bruger API -opkald.

1. Brug Shopper API -opkaldetPOST/v1/shoppers/{shopperId} for at opdatere e -mailadressen på din underkonto. En bekræftelsesmail sendes til den nye e -mailadresse.
    • Hvis du ikke kender dit kontonummer, skal du bruge opkaldetGET/v1/domains/{domain} for at hente oplysningerne for dit angivne domæne.
  2. Fra e -mailen skal du bekræfte ændringen af dine kontaktoplysninger på din underkonto.
  3. Brug opkaldetPATCH/v1/domains/{domain}/contacts for at opdatere e -mailadressen på dit domænenavn. En bekræftelsesmail sendes til den nye e -mailadresse.
  4. Fra e -mailen skal du bekræfte ændringen af dine kontaktoplysninger på dit domæne.

Efter bekræftelse af dine kontaktoplysninger gemmes ændringerne. Det kan tage op til 24 timer at opdatere på systemet.