Ude af stand til at logge på WordPress

Hvis du ikke kan tage adgang til dit WordPress kontrolpanel, er det som regel, fordi den adgangskode, du bruger, ikke er korrekt, eller fordi din WordPress-bruger ikke indstiller det korrekt. For at få adgang igen til dit dashboard, skal du opdatere din WordPress-adgangskode, og hvis det ikke hjælper, skal du oprette en ny WordPress-bruger og forsøge at logge på med det nye brugernavn og den nye adgangskode.

Bemærk: Denne artikel beskriver måder, hvorpå du igen kan få adgang til dit WordPress kontrolpanel, når logonsiden indlæser korrekt. Hvis du ser en fejl på siden, bør du først løse fejlen.

Prøv tilstanden Privat browsing

Før du begynder at foretage fejlfinding, bør du prøve tilstanden Privat browsing i Chrome-, Firefox- eller Edge-browsere for at prøve at logge på. Dette vil udelukke muligheden, at problemet er på grund af din browser.

Opdater din WordPress-adgangskode

Din WordPress-adgangskode kan opdateres på adskillige måder. Du kan typisk foretage dette fra dit WordPress-kontrolpanel. Når du imidlertid ikke kan tage adgang til kontrolpanelet, kan du vælge en af mulighederne herunder.

IndstillingerSværhedsgrad
Nulstil min WordPress-adgangskodeNemt
Skift en WordPress-adgangskode med SSHMedium
Skift din WordPress-adgangskode med WP-CLISvært
Skift min WordPress-adgangskode i databasenSvært

Oprette en ny WordPress-administratorbruger

Hvis du stadig ikke kan logge på dit kontrolpanel, når du har ændret adgangskoden, er det muligt, at der er noget galt med din brugers konfiguration. Det er, når oprettelse af en nye WordPress-administratorbruger i databasen kan hjælpe.