Kan ikke logge på WordPress

Hvis du ikke kan få adgang til dit WordPress -dashboard eller ikke kan modtage en e -mail med nulstilling af adgangskode, skal du muligvis tage yderligere skridt for at få adgang. Du har to muligheder for at genvinde adgang til din WordPress -konto:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende serviceydelser mod et gebyr:

• Nulstil din WordPress -adgangskode
  • Opdater en brugers e -mailadresse i WordPress -databasen
  • Opret en ny WordPress -administratorbruger
  • Slet gamle eller ubrugte brugere
  • Erstat en manglende wp_users -tabel

Gør det selv

Hvis du selv vil nulstille, ændre, slette eller oprette en bruger i WordPress, kan du bruge tabellen nedenfor til at finde det relevante scenarie og følge disse instruktioner.

Opdater WordPress -adgangskode

Der er flere måder at opdatere din WordPress -adgangskode på. Du kan typisk udføre dette fra dit WordPress -dashboard. Hvis du ikke kan få adgang til dit WordPress -dashboard, er der også nogle alternativer.

Se 1 af disse trin for at gøre det selv Vanskelighed
Skift din WordPress -adgangskode i dashboardet Let
Reset my WordPress password Let
Skift en WordPress -adgangskode med SSH Medium
Skift din WordPress-adgangskode med WP-CLI Hårdt
Skift din WordPress -adgangskode i databasen Hårdt

Opdater e -mailadresse, opret eller slet en bruger.

Som et alternativ til at nulstille adgangskoden kan du opdatere en brugers e -mailadresse, så de kan modtage en e -mail med nulstilling af adgangskoden. Du kan endda oprette en ny administratorbruger.

Se 1 af disse trin for at gøre det selv Vanskelighed
Skift en e -mailadresse for en anden WordPress -bruger Let
Slet en WordPress -bruger Let
Skift en WordPress -e -mailadresse i databasen Medium
Opret en adminbruger i WordPress -databasen Hårdt