Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kan jeg annullere mit bud på Go Daddy -auktioner?

Nej, bud kan ikke annulleres. Vi tager integriteten af auktioner med domænenavne alvorligt og ønsker at sikre, at både købere og sælgere er beskyttet. Før du byder, skal du sørge for at undersøge det. Hvert bud indsendt på GoDaddy -auktioner & reg; er en bindende kontrakt.