Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kan jeg bruge dine handelskonti, hvis jeg hoster mit domæne gennem en anden virksomhed?

Ja, du kan hoste hos et andet firma og stadig bruge vores handelskontotjenester.

Hvis du har specifikke spørgsmål, kan du kontakte merchantaccounts@godaddy.com.