Basic og professionel forhandler Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kan jeg bruge maskering af domænenavn til min forhandlerbutik?

Nej. For nøglefærdige forhandlerbutikker forårsager maskering af domænenavne mange væsentlige problemer, såsom behandling af transaktioner og inkonsekvenser i ydeevne. Derfor anbefaler vi, at du ikke bruger maskering til din forhandlerbutik.

Her er et par andre grunde til, at maskering forårsager problemer for forhandlerbutikker:

• PayPal - Når en kunde går fra et site med et maskeret domænenavn til PayPal® for betaling, forsøger PayPal at sende oplysninger tilbage til sitet for at gennemføre ordren. Imidlertid er maskering af domænenavne for enkel og kan ikke behandle ordren. PayPal sender derfor kunden tilbage til den oprindelige maskerede side uden at gennemføre ordren.
  • SSL'er - Vi beskytter din butiksfacade med en SSL. Mens kundernes ordrer er sikre på butiksfacader, der bruger maskering, mister kunderne de traditionelle visuelle sikkerhedsanvisninger, såsom HTTPS og låsesymbolet. Usikkerheden kan få mange kunder til at gå væk.
  • Tredjepartscookies- Visse butiksfacader kræver web-cookies eller data gemt i dine kunders webbrowsere. Maskering kan helt afskære denne vigtige funktionalitet, fordi førstepartscookies ser ud til at være tredjepartscookies.

Flere oplysninger

• Fordi din butiksfacade er placeret på vores servere, er der ingen måde at fjerne secureserver.net -adressen helt ud. For lidt mere branding, se