Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Kan jeg bruge Thunderbird?

Du kan kun konfigurere Thunderbird med en Office 365 fra GoDaddy med IMAP eller POP. Thunderbird understøtter ikke Exchange-baserede e-mailklienter såsom Office 365. Af den årsag kan det ikke anbefales at konfigurere Office 365 i Thunderbird.

Næste trin

• Sådan konfigureres Thunderbird med din Office 365 e-mail, du skal bruge din
    . Konfigurer derefter din Office 365-konto i Thunderbird med disse serverindstillinger.