Kan jeg flytte sikkerhedskopien af sitet til anden hostingkonto eller server?

Hej, du kan ikke skifte hostingkonto eller server, der er tilsluttet til din sitesikkerhedskopieringsplan.

Hvis du vil anvende sitesikkerhedskopiering med en anden hostingkonto eller server kan du tilføje en Site Backups plan til den.

Du kan imidlertid for delte hostingkonti ændre domænenavnet som hostingkontoen anvender (Web og Classic / cPanel / Plesk).