Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kan jeg holde domænet registreret, hvor det er, og stadig vise det på Go Daddy Auctions?

På GoDaddy -auktioner & reg ;, kan du sælge domæner, der er registreret hos en hvilken som helst registrator. Vi anbefaler dog, at du overfører domænet til os, hvilket inkluderer en etårig forlængelse af den nuværende registreringsperiode.