Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kan jeg invitere ikke-Calendar brugere til begivenheder?

Ja. Deltagere i begivenheder har ikke brug for en Calendar -konto for at modtage og besvare invitationer.

Begivenhedsinvitationer sendes til deltagerens e -mailadresse, og deltageren kan acceptere, acceptere som midlertidig eller afvise en invitation ved hjælp af knapperne i e -mailmeddelelsen.