Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kan jeg organisere mine filer i onlinefilmappe?

Ja, du kan organisere dine filer i Online Storage ved at oprette et mappetræ med et ubegrænset antal mapper og derefter flytte dine filer til disse mapper. Når du starter, opretter programmet en rodmappe baseret på dit brugernavn. Rodmappen kan ikke ændres og fungerer som overordnet mappe i mappen.