Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kan jeg stadig bruge min gamle version af Outlook eller Office?

Ja, du kan stadig bruge din eksisterende version af Outlook, hvis den er kompatibel med Microsoft 365. Vi understøtter Outlook 2013 eller nyere. Hvis din version af Outlook er ældre end 2013, kan du ringe til os på (480) 463-8843 .

Hvis du allerede har Office, kan du stadig bruge det efter opgraderingen. Du har også adgang til de Microsoft 365 -funktioner og software, som er inkluderet i din plan .