Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Kan jeg stadig bruge min gamle version af Outlook eller Office?

Ja, du kan stadig bruge din eksisterende version af Outlook, så længe den er kompatibel med Office 365. Outlook 2010 og nyere understøttes. Hvis din version af Outlook er ældre end 2010, bedes du opgradere din version af Outlook.

Hvis du allerede har Office, kan du stadig bruge det efter opgraderingen. Du får også adgang til de funktioner og software i Office 365 som er indeholdt i din aftale.