Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kan jeg stadig bruge min gamle version af Outlook eller Office?

Ja, du kan stadig bruge din eksisterende version af Outlook, så længe den er kompatibel med Microsoft 365. Vi anbefaler at bruge Outlook 2013 eller nyere, men vi understøtter fra Outlook 2010. Hvis din version af Outlook er ældre end 2010, kan du ringe til os på (480) 463-8843 .

Hvis du allerede har Office, kan du stadig bruge det efter opgraderingen. Du har også adgang til de Microsoft 365 -funktioner og software, som er inkluderet i din plan .