Outlook 2007, 2010 og 2013 slutter support

Fra 1. november 2021 understøttes Microsoft 365 -tjenester ikke længere i nogle versioner af Outlook til Windows. Følgende versioner af Outlook understøttes ikke længere:

• Outlook 2007
  • Outlook 2010 (udfasning begynder i januar 2022)
  • Outlook 2013 (versioner før 15.0.4971.1000; alle versioner vil blive faset ud inden april 2023 )
  • Outlook 2016 (versioner før 16.0.4600.1000)

Hvis du i øjeblikket bruger Microsoft 365 -e -mail i disse versioner, skal du opdatere til den nyeste version for fortsat at bruge Outlook på dit Windows -skrivebord. Er du ikke sikker på, hvilken version du har? Find din version af Outlook .

Hent den seneste version af Outlook

Hvis du har Microsoft 365 Business Professional, inkluderer dit abonnement Microsoft Office. Følg denne vejledning for at downloade den nyeste version af Office og fortsætte med at bruge Outlook.

Hvis du har en version af Microsoft 365, som ikke indeholder desktopversioner af Office, skal du opgradere din plantype ved at følge denne vejledning . Business Professional eller større abonnementer inkluderer Office -apps, der kan downloades med Outlook.

Som en anden mulighed skal du kontrollere din e-mail ved hjælp af Outlook på internettet, Microsofts webbaserede e-mail. Log på Outlook på internettet .