Klon er server

Hvis du vil oprette en klon (dublet) af en server, kan du tage et snapshot af den og derefter oprette en ny server ved hjælp af det pågældende snapshot.

Du skal stoppe servere, før du kan oprette snapshots. Det betyder, at mens du tager snapshots, kan din server ikke behandle anmodninger.

Tag et snapshot

1. I Skyservere klikker du på den server, som du vil bruge.
  2. Klik på Stop.
  3. Klik på fanebladet Snapshots.
  4. Angiv et Navn på snapshot og klik derefter på Tag snapshot.
  5. Klik på fanebladet Strømstyring og klik derefter på Start.

Opret en ny server

1. Gå til fanebladet Servere og klik derefter på Opret ny server.
  2. Udfyld følgende sektioner og klik derefter på Tilføj:
    Indstilling Beskrivelse
    Vælg en størrelse Vælg hvilken størrelse server du vil anvende. Alt efter snapshottets størrelse kan du måske ikke oprette en server, som er mindre end den, du brugte til at oprette snapshottet med.
    Vælg et billede Klik på fanebladet Snapshots, og vælg derefter det snapshot, som du vil bruge.
    Sikkerhedsoplysninger Angiv et brugernavn til serveren.

Hvis du vil tilslutte med et SSH-nøglepar, skal du oprette en nøgle (Windows/Mac OS X), skal du klikke på Tilslut gennem SSH i stedet for, og derefter vælge den nøgle, som du vil bruge.

Ellers kan du angive en adgangskode.
    Dynamiske IP-adresser Vælg alle dynamiske IP-adresser, som du vil knytte til denne server.
    Andre muligheder Vælg, om du vil bruge Automatiserede sikkerhedskopieringer eller Tilføj start-script.