GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Klon min kampagne

Når du vil oprette en nøjagtig kopi af en eksisterende kampagne, skal du klone den. Dette er nyttigt, hvis du vil bruge det samme layout, men ikke ønsker at starte forfra.

1. Log ind på din GoDaddy Email Marketing -konto.
  2. På siden Kampagner skal du klikke på knappen Klon under miniaturen af den kampagne, som du vil klone.
    Klik på knappen Klon

Din klonede kampagne er nu klar til, at du kan redigere den på siden Campaigns (Kampagner).