GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Klon min kampagne

Når du vil oprette en nøjagtig kopi af en eksisterende kampagne, skal du klone den. Dette er nyttigt, hvis du vil bruge det samme layout, men ikke ønsker at starte forfra.

1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Under miniaturebilledet for den kampagne, du vil klone, skal du klikke på knappen Clone (Klon).
    Klik på knappen Clone (Klon)

Din klonede kampagne er nu klar til, at du kan redigere den på siden Campaigns (Kampagner).