GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Knapmodul

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Knap-modulet er en fantastisk måde at skabe en prangende opfordring til dine læsere på. I stedet for blot et link til dit site kan du have en visuelt lokkende knap til at opmuntre disse klik.

1. I din Kom så far Email Marketing-konto, klik Kampagner .
  2. Klik på Skriv for at oprette en ny kampagne, eller på Rediger under en eksisterende kampagne.
  3. Klik på nederst på skærmenKnapmodul ( Knap ). Dette tilføjer et knapmodul til din kampagne.
  4. Klik, hvor der står Klik for at konfigurere .
  5. Udfyld følgende felter for at konfigurere din knap.
    FeltHvad der skal indtastes
    Knappen skulle sigeDen tekst, du vil have vist på knappen
    Når der klikkes på, skal knappen føre tilLink -URL'en til, hvor du ønsker, at personen skal hen, når de klikker på knappen
    JusteringVælg justeringen af hele knappen i forhold til resten af kampagnen.
    Venstrejustering for knap VenstreCenterjustering for knap CenterHøjrejustering for knap Højre
  6. Hvis du vil placere personer, der klikker på denne knap, på en specifik liste, skal du vælge Hvis modtageren klikker på dette link, skal du føje dem til en abonnentliste. Læs mere om at linke til en liste.
  7. Klik på Gem for at gemme dine knapindstillinger.
  8. Klik på Gem øverst eller nederst i komponisten for at gemme dine ændringer i kampagnen.
  9. Klik på Forhåndsvisning for at se knappen, som den bliver vist for dine læsere.

Bemærk: Hvis du vil foretage ændringer af din opsætning af knapper, skal du blot klikke på knappen, mens du er i din komponist.

Næste trin

• Du kan ændre knappens format ved hjælp af formatredigeringsprogrammet:
    • Skift knapfarve og -form
    • Skift skrifttype, farve og størrelse på knappen