Hjemmesideprogram Hjælp

Knyt min hjemmeside til et domæne

Webadressen til din hjemmeside baseres som standard på det navn, du valgte, da du konfigurerede Website Builder – med .godaddysites.com bagefter. Udgifterne til et domænenavn er ikke medregnet i prisen på hosting af hjemmesiden. (Sammenlign planer og priser.)

Hvis du vil ændre din hjemmesides domæne (adresse eller URL-adresse), har du et par muligheder:

• Fortsæt med at bruge dit gratis domænenavn. I dette tilfælde behøver du ikke foretage dig noget ekstra.
  • Køb et nyt GoDaddy-domæne.
  • Brug et GoDaddy-domæne, du allerede ejer på din egen konto.
  • Brug et eksternt ikke-GoDaddy-domæne, som du har købt fra en anden virksomhed. Dette skal også gøres, hvis du har et GoDaddy-domæne, men bruger et andet login og en anden adgangskode. Det tager kun et øjeblik at blive knyttet til et GoDaddy-domæne, men det kan tage op til 72 timer at blive knyttet til et eksternt ikke-GoDaddy-domæne.

Denne video er en del af introduktionsserien Tilføjelse af avancerede funktioner i Hjemmesideprogram.

Uanset om du køber et nyt domæne, knytter til et domæne, som du allerede ejer her, eller knytter til et domæne, som hostes et andet sted, så starter processen med de samme trin.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Vælg Website for at se dit website i Forhåndsvisning. Du kan også vælge Rediger website eller Rediger site for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Vælg linket ved siden af dit domænenavn i forhåndsvisningens URL-adressefelt. For eksempel kan der stå, "Forbind domæne."
    Find den URL-adresse, der slutter med godaddysites.com
  5. Bemærk: Hvis du har en gratis prøveversion, skal du opgradere til et betalt abonnement. Sammenlign planer og priser. Udgifterne til hosting af din hjemmeside er ikke de samme som dem til dit domænenavn. Få yderligere oplysninger.

6. GoDaddy foreslår ubenyttede domæner til dig med udgangspunkt i dine søgeord, og hvad domænet koster.
    • Vælg Søg efter et domæne, hvis du vil lede efter noget andet. Du køber dit nye domæne, og vender derefter tilbage hertil for at knytte det til dit site.
    • Vælg Jeg har allerede et domæne, hvis du allerede har et domænenavn. Fortsæt til næste trin.
  7. Hvis det korrekte domænenavn er anført, og alternativknappen ved siden af det er fremhævet, vælger du Gem og udgiv eller Gem. Dine ændringer kan ikke ses af andre, før du udgiver.
    • Klik på Vælg et domæne eller Ændr mit domæne for at blive knyttet til et andet eksisterende eller eksternt domæne.
    • Vælg Få et nyt domæne, hvis du skifter mening, og du vil købe et andet domæne.
    • Vælg alternativknappen ud for dit gratis domænenavn, hvis du stadig vil bruge det. Vælg derefter Gem og udgiv eller Gem.
  8. Hvis du valgte Vælg et domæne eller Ændr mit domæne i det sidste trin, skal du vælge et af de tilgængelige anførte domæner (hvis der er nogen), eller Brug et domæne, som ikke vises her.
    • Hvis du vælger et domæne, som allerede er anført, undersøger vi det pågældende domænenavn og gør det klar til at blive tilknyttet til dette site. Vælg Gem og udgiv eller Gem.
    • Hvis du vælger et domæne, som ikke vises her, skal du da angive det nye domænes URL-adresse (f.eks. mycoolsite.com). Det er ikke nødvendigt at inkludere https://- eller www-delen af URL-adressen, blot dit domænenavn og domæneangivelsen (.com, .net, osv.).
  9. Når du har angivet domænenavnet, analyserer vi det og giver dig forslag til, hvad du herefter bør gøre. Du bliver måske bedt om at åbne et nyt faneblad eller vindue for at logge på dit andet GoDaddy-domæne, eller at logge på din anden udbyder og ændre det pågældende domænenavns DNS-fortegnelser. Vi informerer dig om, hvilke poster, der skal ændres, og hvad de skal ændres til.
  10. Når ændringerne til din DNS-fortegnelse er udført, vender du tilbage til dit site og vælger Jeg er færdig, fortsæt konfiguration.
  11. Kontrollér, at sitenavnet er korrekt, og at alternativknappen ved siden af det er valgt. Vælg derefter Gem og udgiv eller Gem. Dine ændringer kan ikke ses af andre, før du udgiver. Det tager kun et øjeblik at blive knyttet til et GoDaddy-domæne, men det kan tage op til 72 timer at blive knyttet til et eksternt ikke-GoDaddy-domæne.