Hjemmesideprogram Hjælp

Knyt min hjemmeside til et domæne

Din hjemmesides webadresse er som standard baseret på, hvad du har kaldt det, da du første gang konfigurerede Website Builder — med godaddysites.com til sidst. Hvis du vil ændre din hjemmesides domæne (adresse eller URL-adresse), har du et par muligheder:

• Køb et nyt GoDaddy-domæne.
  • Brug et GoDaddy-domæne, du allerede ejer på din egen konto. (Hvis du har et GoDaddy-domæne, men bruger et andet login og en anden adgangskode, skal du følge vejledningen for et eksternt domæne.)
  • Fortsæt med at bruge dit gratis domænenavn.
  • Brug et eksternt ikke-GoDaddy-domæne, som du har købt fra en anden virksomhed.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede på siden.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Vælg Hjemmeside > Rediger hjemmeside for at åbne din websiteeditor.
  4. Vælg Brug mit domæne ved siden af dit domænenavn i editoren. (Den anden valgmulighed er at gå til Indstillinger og vælge Administrer ud for dit domænenavn.)
    Find den URL-adresse, der slutter med godaddysites

Bemærk: Hvis du har en gratis prøveversion, skal du opgradere til et betalt abonnement. Sammenlign abonnementer og priser. Udgifterne til hosting af din hjemmeside er ikke de samme som dem til dit domænenavn. Få yderligere oplysninger.

5. GoDaddy foreslår ubenyttede domæner til dig med udgangspunkt i dine søgeord, og hvad domænet koster. Vælg Søg efter et domæne, hvis du vil lede efter noget andet. Vælg Jeg har allerede et domæne, hvis du allerede har et domænenavn.
  6. Nu skal du vælge, hvor din hjemmeside skal udgives.
    • Hvis du allerede har et domænenavn, som du vil bruge med GoDaddy, skal du vælge det i rullemenuen.
    • Vælg drejeknappen ud for dit gratis domænenavn, hvis du stadig vil bruge det.
    • Hvis du har et domænenavn hos en anden virksomhed eller hos GoDaddy med et andet login og en anden adgangskode, skal du vælge Tilføj et eksternt domæne i rullemenuen.
  7. Hvis du har valgt at bruge et af dine egne domæner, eller hvis du vælger at fortsætte med at bruge det gratis domæne, skal du enten vælge Gem eller Gem og udgiv.
  8. Vælg Næste, hvis du bruger et eksternt domæne, og følg anmodningerne.
    • Du skal logge ind på din eksterne domæneudbyders hjemmeside og finde ud af, hvor du kan ændre domænets A-record. (Hvis der opstår problemer, skal du kontakte den pågældende domæneudbyder for at få hjælp.)
    • Opdater det eksterne domænes A-record ved at indtaste den relevante IP-adresse nedenfor baseret på det område, der er tættest på din lokalitet.
      • USA Østkyst: 198.71.232.3
      • USA Vestkyst: 72.167.191.69
      • Europa: 160.153.136.3
      • Asien: 182.50.132.242
    • Når dit eksterne domænes A-record er opdateret, kan du bekræfte ændringen ved at markere feltet og derefter vælge Gem og udgiv.
  9. Hvis du skifter til et GoDaddy-domæne (med samme login og adgangskode), vil du typisk se en besked med meddelelsen Din hjemmeside er live! efter et kort øjeblik. Hvis du skifter til et eksternt (ikke-GoDaddy-)domæne, kan det tage op til 72 timer for domænet at træde i kraft. Du kan se, at ændringen er gennemført, hvis dit domænenavn er synligt i Website-editoren. Du kan også vælge Se hjemmeside for at se din hjemmeside med dets nye adresse.
    hjemmeside med ny adresse

Vis mig hvordan

Denne video er en del af introduktionsserien Tilføjelse af avancerede funktioner i Hjemmesideprogram