Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Køb flere SMTP -relæer

Som standard er du begrænset til 250 SMTP -relæer pr. Postkasse pr. Dag. Du kan købe mere i pakker på 50 pr. Dag. Det kan tage op til 24 timer, før de er tilgængelige.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Workspace e-mail.
  3. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  4. Klik på Hjælp øverst på skærmen.
  5. Klik på Er du løbet tør for SMTP -relæer? Køb mere .
  6. Vælg det tidsrum, hvor du vil købe de ekstra relæer.
  7. Klik på Køb nu! , og fuldfør dit køb.