Køb Køb nu -fortegnelser på GoDaddy -auktioner

På GoDaddy -auktioner kan du købe domænenavne, der er angivet som Køb nu uden at afgive bud eller afgive bud.

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Find de domænenavne, du vil købe.
  3. Vælg Køb nu , og klik derefter på Fortsæt til gennemgang nedenfor.
  4. Gennemse indkøbsvognen, og klik derefter på Gå til kassen .
  5. Vælg, at du har læst og accepterer betingelserne , og fortsæt derefter med kassen.

Nogle lister med indstillingen Køb nu giver dig mulighed for at afgive et tilbud på domænenavnet. For oplysninger om afgivelse af et tilbud henvises tilBesvarelse af tilbud, når du køber domænenavne .

Se Forståelse af GoDaddy -auktioners betalingstransaktioner for at få yderligere oplysninger om processen efter auktionen.