Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Køberstatusser

Hvis du er Køber af et domæne på auktion, er de følgende tabeller vejledninger, der giver beskrivelser af dit domænes status samt de næste trin, du skal tage.

Tilbud/modtilbud

Køberstatus Status Beskrivelse Næste trin
E -mail sælger for detaljer Dette domæne flyttedes ikke automatisk til Køber. Klik på linket E -mail sælger for at sende sælgeren en meddelelse Når domænet er flyttet til din konto, skal du acceptere det på siden Indgående kontoændringer
Modtagne midler, godkendelse afventende 5 -dages vindue til bekræftelse af penge Vent til dag 6, da domænet sandsynligvis overføres automatisk. Hvis den ikke gør det, skal du kontakte Sælger for at overføre domæne manuelt
Afventende budkøb Køber skal foretage aftalt betaling Foretag betaling
Status Forventet afslutningsdato Vent til domænet bliver flyttet til din konto

Køb kun nu

Køberstatus Status Beskrivelse Næste trin
Afventende budkøb Køber skal foretage aftalt betaling Foretag betaling
Modtagne midler, godkendelse afventende 5 -dages vindue til bekræftelse af penge Vent til dag 6, da domænet sandsynligvis overføres automatisk. Hvis den ikke gør det, skal du kontakte Sælger for at overføre domæne manuelt
E -mail sælger for detaljer Domænet flyttedes ikke automatisk til Køber. Klik på linket E -mail sælger for at sende sælgeren en meddelelse Kontakt Support, hvis Sælger ikke svarer på anmodninger

7-dages offentlig auktion

Køberstatus Status Beskrivelse Næste trin
Afventende budkøb Køber skal foretage aftalt betaling Foretag betaling
Modtagne midler, godkendelse afventende 5 -dages vindue til bekræftelse af penge Vent til dag 6, da domænet sandsynligvis overføres automatisk. Hvis den ikke gør det, skal du kontakte Sælger for at overføre domænet manuelt
E -mail sælger for detaljer Domænet flyttedes ikke automatisk til Køber. Klik på linket E -mail sælger for at sende sælgeren en meddelelse E -mail Support, hvis Sælger ikke svarer på anmodninger

Udløbet domæne

Køberstatus Status Beskrivelse Næste trin
Afventende budkøb Køber skal foretage aftalt betaling Foretag betaling
Status Domænet flyttes automatisk til din konto på denne dato, medmindre den oprindelige domæneejer fornyr det inden for de næste par dage N/A

Flere oplysninger

• Sælgerstatusser