Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Kom godt i gang

Office 365 fra GoDaddy er en pakke med softwareværktøjer og tjenester, som Microsoft® leverer gennem GoDaddy, med planer, som omfatter e-mail, kalender og adgang til Microsoft Office-programmer. Se denne video for at komme i gang. Se hele artiklen.

Konfigurer Office 365 e-mail i iOS-mailappen (iPhone / iPad)

Du kan bruge din e-mail til GoDaddy Office 365 med den oprindelige iOS-mailapp, der fulgte med din iPhone og iPad. I denne video forklares det, hvordan du konfigurerer det. Se hele artiklen.

Konfigurer Office 365 e-mail i Outlook på Android-enheder

Denne video viser, hvordan du konfigurerer din GoDaddy Office 365 e-mailkonto på din Android-enhed ved hjælp af Outlook i stedet for den oprindelige mailapp, der fulgte med enheden. Se hele artiklen.

Konfigurer Office 365 e-mail i Outlook 2016 på Windows

Lær, hvordan du konfigurerer din GoDaddy Office 365 e-mailkonto i e-mailklienten Microsoft Outlook 2016 på Windows. Se hele artiklen.

Konfigurer videresendelse af e-mail for Office 365

Lær, hvordan du konfigurerer videresendelse af e-mail fra din Office 365 e-mailkonto til Gmail, Hotmail eller en anden e-mailtjeneste. Se hele artiklen.

Tilføj et Office 365 e-mailalias

Hvad er et e-mailalias? Se for at finde ud af det, og lær, hvordan du føjer et alias til din GoDaddy Office 365 e-mailkonto.

Flere oplysninger

Læs disse artikler for at få mere at vide om Office 365 fra GoDaddy, og hvordan det konfigureres på andre enheder.