Kom godt i gang: Konfigurer din Workspace e-mailkonto

Gennemfør oprettelsen af din Workspace e-mailkonto, så du kan sende og modtage e-mails efter behov.

1: Opret din e-mailkonto

Konfigurer din Workspace e-mailkonto, og opret din(e) e-mailadresse(r).

2:Tilføj e-mail til gendannelse

Med en e-mail til gendannelse kan du nulstille din adgangskode, hvis du ikke kan huske den.

3: Log på Webmail

Webmail er den hurtigste måde at få adgang til dine e-mails vha. en browser.

4: Konfigurer din telefon eller stationære computer

Konfigurer din e-mailadresse på din telefon, din stationære computer eller på begge to.

5: Send en e-mail

Send din første e-mail.