Kom godt i gang! Konfigurer min Microsoft 365-konto

Følg den trinvise vejledning nedenfor for at konfigurere din Microsoft 365-mailadresse, så du kan sende og modtage e-mails.

1: Opret e-mailadresse

Du starter med at konfigurere din konto og oprette din(e) Microsoft 365-e-mailadresse(r).

2: Tilføj e-mail til gendannelse

Med en e-mail til gendannelse kan du nulstille din adgangskode, hvis du ikke kan huske den.

3: Konfigurer på mobil og desktop

Næste trin er konfiguration på din telefon, din stationære computer eller begge dele.

4: Send en e-mail

Når din e-mail er konfigureret på din(e) enhed(er), er det tid til at sende din første e-mail.