Kom godt i gang! Konfigurer WooCommerce -indstillinger

Nedenfor finder du links med flere oplysninger om alle WooCommerce -indstillingerne, og hvordan du konfigurerer dem. Du kan starte med at navigere til WooCommerce > Indstillinger fra dit WordPress -site .

Bemærk: Følgende er standardindstillingerne for WooCommerce. Det er muligt, at andre plugins vil oprette deres egne faner med eksklusive indstillinger, så henvises der til det pågældende plugins dokumentation for mere information

• Fanen Generelle indstillinger

Her finder du nogle generelle indstillinger, såsom opsætning af din butiks adresse, forsendelsessteder, aktivering af afgifter samt valutaindstillinger.

( Tilbage til toppen ).

• Fanen Produkterindstillinger

I denne fane kan du finde indstillinger, der er relevante for visning af produkter, målinger, lagerstyring og indstilling af tærsklen for meddelelser om lave og udsolgte varer. Du kan også indstille metoden til downloading af produkter for produkter, der kan downloades, blandt andre indstillinger.

( Tilbage til toppen ).

• Fanen Momsindstillinger

Her kan du konfigurere afgiftsmulighederne for din butik samt standard satser, nedsat og nul.

( Tilbage til toppen ).

• Fanen Indstillinger for forsendelse

Dette er den side, hvor du kan konfigurere fragtzoner i din butik, forsendelsesmuligheder, såsom beregning af forsendelsesomkostninger og oprettelse af fragtklasser.

( Tilbage til toppen ).

• Fanen Betalingsindstillinger

På denne fane kan du aktivere de betalingsmetoder, som din butik understøtter, få adgang til deres indstillinger ved at klikke på navnet på betalingsgatewayen og endda ændre den rækkefølge, de vises på din betalingsside.

Bemærk: Hvis du ikke kan se din foretrukne betalingsgateway her, skal du sørge for at aktivere det relevante plugin i din WordPress -administrator.

( Tilbage til toppen ).

• Fanen Konti og beskyttelse af personlige oplysninger

Her finder du indstillinger, der er relevante for gæstekassen, kontooprettelse i din butik, hvordan du kan håndtere anmodninger om sletning af konto, og fjernelse af personlige oplysninger. Du kan også finde et afsnit vedrørende privatlivspolitik, og du kan også konfigurere din butiks opbevaringsperiode for personlige oplysninger.

( Tilbage til toppen ).

• Fanen E -mailindstillinger

I denne fane kan du administrere e -mailmeddelelser fra din butik, indstille "Fra" navn og adresse og tilpasse e -mailskabelonen.

( Tilbage til toppen ).

• Fanen Avancerede indstillinger

På denne fane er der mange muligheder, der er relevante for at ændre standardsidepunkterne og opsætningen af din butik, integrere med REST API og administrere dine Webhooks blandt andet.

( Tilbage til toppen ).