Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kom godt i gang med fakturering

Get Paid and Online Bookkeeping tilbyder fakturering uden begrænsninger for det antal fakturaer, du kan sende, de klienter, du kan tilføje, eller de samlede beløb, du kan fakturere. Med faktureringsmuligheden kan du:

• Spor, hvor meget tid du bruger på hvert projekt og hver klient.
  • Få betaling med check eller online via Stripe® eller PayPal®.
  • E -mail eller mail til dine kunder en fysisk faktura.
  • Se, administrer og eksporter dine faktureringsbetalinger og -udgifter af skatteformål og meget, meget mere!

Sådan kommer du i gang med fakturering

1. Log ind på din Get Paid and Online Bookkeeping -konto.
  2. Klik på Fakturaer .
  3. Indtast dine relevante firmaoplysninger. (Bare rolig, du kan ændre dette senere.)
  4. Hvis du kom ind på din virksomheds hjemmeside, skal du klikke på Træk logo fra website for at hente dit firmas logo direkte fra dit site.

Bemærk: Hvis vi ikke kunne hente dit logo fra dit website, skal du klikke på Upload a logo for at uploade dit firmas logo fra en fil, der er gemt på din computer.

5. Klik på Vælg en skabelon .
  6. Når du har valgt en fakturaskabelon, som du er tilfreds med, skal du klikke på Opret min faktura .
  7. Udfyld de relevante oplysninger til din klient.
  8. Sørg for at vælge Skattepligtig for at opkræve moms på en faktura. Hvis du bruger PayPal, behøver du ikke at markere dette felt. PayPal opkræver de relevante skatter for dine kunder.
  9. Hvis du vil acceptere betalinger online, skal du klikke på Acceptér onlinebetalinger og derefter indtaste de nødvendige oplysninger.

Bemærk: Online -betalinger accepteres i øjeblikket kun via Stripe® eller PayPal®. Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du konfigurerer en betalingsbehandler, iOpsætning af betalingsmuligheder for fakturaer

10. Når du er klar til at sende fakturaen, skal du klikke på Send via e -mail eller Download og udskriv .

Du kan få yderligere oplysninger om fakturering, herunder hvordan du konfigurerer din PayPal- eller Stripe -konto, iRedigering af faktureringsindstillinger .