Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kom godt i gang med Windows -hosting

Hvis du ikke er helt ny med Windows -hosting med Plesk, skal du følge disse grundlæggende trin for at komme i gang.

1. Log ind på din GoDaddy -konto, og gå til siden Mine produkter .
  2. Hvis du endnu ikke har konfigureret din Windows -hostingkonto, skal du klikke på Webhosting og derefter klikke på Konfigurer ved siden af din konto. Følg instruktionerne for at konfigurere din Plesk -konto.
  3. Brug Plesk File Manager til at uploade dine filer. Din hostingkonto bruger httpdocs som rodmappen til dit primære domæne. Du kan få yderligere oplysninger iUpload filer i Plesk -hosting .
  4. Hvis du endnu ikke har en hjemmeside, skal du uploade et indholdsstyringssystem (CMS). Et CMS er en applikation, som du kan bruge til at opbygge en hjemmeside og administrere alt dens indhold. Nogle eksempler på CMS -applikationer er WordPress, Drupal og joomla. Du kan læse mere om at uploade applikationer iInstaller applikationer i Plesk -hosting .
  5. Når du har kørt dit site op, kan du bruge Plesk Backup Manager til at automatisere sikkerhedskopieringer, så du aldrig behøver at bekymre dig om at miste dit siteindhold. Du kan få yderligere oplysninger iSikkerhedskopiér min hjemmeside i Plesk -hosting .