Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Kom godt i gang: Tilpas min forhandlerbutik ved hjælp af WordPress

Din forhandlerplan inkluderer Administreret WordPress gratis, så du kan designe en brugerdefineret butiksfacade til at wow dine kunder.

1: Indløs Administreret WordPress

Indløs dit gratis Administreret WordPress -abonnement.

2: Aktivér Plugin for forhandlerbutik

Administrer din butiksfacade med Plugin til forhandlerbutik.

3: Rediger produkter

Rediger produkter, der importeres med forhandlerbutik -plugin'et.

4: Rediger indstillinger

Rediger dine indstillinger i Forhandler -butik -pluginnet.

5: Aktivér temaet Nøglefærdig butiksfacade

Tilpas din butiksfacades design med temaet Turnkey Storefront.