Basic og professionel forhandler Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kom godt i gang: Tilpas min forhandlerbutik ved hjælp af WordPress

Din forhandlerplan inkluderer Administreret WordPress gratis, så du kan designe en brugerdefineret butiksfacade til at wow dine kunder.

1: Indløs Administreret WordPress

Indløs dit gratis Administreret WordPress -abonnement.

2: Aktivér Plugin for forhandlerbutik

Administrer din butiksfacade med Plugin til forhandlerbutik.

3: Rediger produkter

Rediger produkter, der importeres med forhandlerbutik -plugin'et.

4: Rediger indstillinger

Rediger dine indstillinger i Forhandler -butik -pluginnet.

5: Aktivér temaet Nøglefærdig butiksfacade

Tilpas din butiksfacades design med temaet Turnkey Storefront.