Gå videre til hovedindhold

Administreret WordPress Hjælp

Kom i gang med opsætning i Managed WordPress

Med en opsætningssite kan du bygge og test din website uden at ændre det indhold, som dine besøgende ser på den live produktionssite. Her er et par ting, du bør huske, når du bruger en opsætningssite:

  • Alle Administreret WordPress-abonnementer (undtagen Basic) leveres med nøjagtig en opsætningssite for hver live website. Hvis du har en Basic plan, skal du opgradere din konto, for at have en opsætningssite.
  • Opsætningssites bruger et domæne, som vi automatisk genererer til dig. Du kan ikke bruge et andet domæne eller føje et andet domæne til opsætningssiten.
  • Din opsætningssite er vedvarende. Vi destruerer ikke og oprette ikke opsætningssites til dig hver gang, du sender eller henter indhold. Dette kan være forklaringen på nogle synkroniseringsproblemer, som du måske kommer ud for.

Hvordan bruger jeg en opsætningssite?

Din opsætningssite starter som en ny installation af WordPress, som hostes sammen med din produktionssite. Du kan hente indhold fra din produktionssite til opsætningssiten. Når dit arbejde er færdig, kan du sende de ændringer, du foretog på opsætningssiten, til produktionssiten for at bruge ændringerne live.

Dette er den normale procedure for at komme i gang med en opsætningssite:

  1. Opret min opsætningssite
  2. Hent min produktionssite til opsætningssiten
  3. Tilgå min opsætningssite
  4. Se min opsætningssite
  5. Send min opsætningssite til produktion
  6. Fjern min opsætningssite