Konfigurer Lokal afhentning Plus

I denne artikelserie finder du ud af mere om opsætning og brug af Plugin Local Pickup Plus til at konfigurere en måde, hvorpå dine kunder kan vælge en fysisk afhentningsplacering til dine produkter. Dette plugin giver dig også mulighed for at tilbyde planlagte aftaler og opdatere tilgængeligheden af dit lager gennem din onlinebutik.

Påkrævet: Local Pickup Plus er en premium WooCommerce -udvidelse inkluderet i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som et enkeltstående køb.

Opsætning og konfiguration

Når du har gennemgået denne serie, kender du de detaljer, du har brug for, for at tilbyde en komplet lokal afhentningsløsning til dine kunder ved hjælp af WooCommerce Local Pickup Plus!

1. Konfigurer plugin -indstillingerne

Som et første trin lærer du mere om, hvordan du aktiverer den lokale afhentningsmulighed i din butik, kan ændre, hvordan afhentningssteder vises i kassen, og angive din tilgængelighed for afhentningsaftaler.

2. Forstå, hvordan du bruger leveringstiden

Derefter kan du læse om leveringstid, og hvordan du kan bruge den til at sikre, at dine kunder kan planlægge deres foretrukne afhentningsaftaler.

3. Konfigurer indstillingerne for afhentning af produkter

Konfigurer et produkts tilgængelighed til lokal afhentning plus i din butik.

4. Konfigurer indstillinger for afhentning af kategorier

Konfigurer tilgængeligheden af lokal afhentning plus for en hel kategori i din butik.

5. Aktivér og konfigurer geokodning

Til sidst kan du bruge geokodning til at tillade, at listen med afhentningsplaceringer automatisk sorteres i forhold til kundens aktuelle placering (ved hjælp af geoIP).