Kom i gang med Plugin Local Pickup Plus

I denne artikelserie finder du ud af mere om opsætning og brug af plugin'en Lokal afhentning Plus til at konfigurere en måde, hvorpå dine kunder kan vælge en fysisk afhentningsplacering til dine produkter. Du kan også konfigurere planlagte aftaler og opdatere tilgængeligheden af dit lager via din onlinebutik.

Kom i gang med artikelserien nedenfor:

Påkrævet: Local Pickup Plus er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Konfigurer plugin -indstillingerne

Som et første trin lærer du mere om, hvordan du aktiverer den lokale afhentningsmulighed i din butik, kan ændre, hvordan afhentningssteder vises i kassen, og angive din tilgængelighed for afhentningsaftaler.

2. Forstå hvordan indstillingerne for leveringstid fungererForstå, hvordan du bruger leveringstiden

Derefter kan du læse om leveringstid, og hvordan du kan bruge den til at sikre, at dine kunder kan planlægge deres foretrukne afhentningsaftaler.

3. Konfigurer dine Indstillinger for afhentning af Local Pickup Plus -produkterKonfigurer indstillingerne for afhentning af produkter

Konfigurer et produkts eller kategoris tilgængelighed til lokal afhentning plus i din butik.

4. Konfigurer geokodning til Local Pickup PlusAktivér og konfigurer geokodning

Til sidst kan du bruge geokodning til at tillade, at listen med afhentningsplaceringer automatisk sorteres i forhold til kundens aktuelle placering (ved hjælp af geoIP).