Kom online med Hjemmesider + Markedsføring

Du har idéerne – nu har du også værktøjerne. Lad os sammen konfigurere din hjemmeside på en måde, som kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Begynd med en hurtig rundvisning i Website Builder, og gå derefter videre i dit eget tempo afsnit for afsnit. Hvert afsnit indeholder vigtige trin og ekspertvejledninger, så du hurtigt og trygt kan konfigurere din virksomheds tilstedeværelse på nettet.

Dekorationsbillede til introduktion Lær Website Builder at kende
Tag en rundvisning i Website Builder, inklusive Website Editor og Dashboard. Når først du ved, hvor alting er, bliver de efterfølgende opgaver noget nemmere.
Det tager ca.: 5-7 minutter
Dekorationsbillede til brandkonfiguration (tema, farve, skrifttype, logo)
Konfigurer mit visuelle brand
Dit brand definerer, hvordan du ønsker, at din hjemmeside skal se ud. Vælg design, skrifttype, logo og farver til din hjemmeside.
Det tager ca.: 15-20 minutter
Dekorationsbillede til hjemmesidekonfiguration
Skræddersy min hjemmeside
Din hjemmeside er dit førstehåndsindtryk. Er det tydeligt, hvem du er, og hvad du har at tilbyde?
Det tager ca.: 15-30 minutter
Dekorationsbillede til indholdskonfiguration (tekst og billeder)
Tilføj hjemmesideindhold
Nu er det tid til at tilføje tekst, billeder og videoer for at sætte fokus på din virksomheds produkter og serviceydelser.
Det tager ca.: 30-90 minutter
Dekorationsbillede til SEO-konfiguration
Gør min hjemmeside nem at finde
Brug SEO-guiden til at sikre, at din hjemmeside bliver fundet, og bliv klogere på, hvordan du ved hjælp af andre metoder bliver fundet i en søgning.
Det tager ca.: 20-30 minutter
Dekorationsbillede til konfiguration af sociale medier
Forbind mine sociale medier
Få en større rækkevidde, og nå ud til folk. Forbind med sociale medier, og begynd at få anmeldelser.
Det tager ca.: 15-45 minutter
Dekorationsbillede til konfiguration af onlinebetaling, så du kan modtage betaling
Acceptér onlinebetalinger
Sælg produkter eller serviceydelser online, modtag betalinger og donationer via PayPal, sælg gavekort, eller saml penge ind via GoFundMe.
Det tager ca.: 15-20 minutter