Konfiguration af din e-mailadresse med POP

POP (Post Office Protocol) kan bruges med en hvilken som helst e-mailplan. Der er begrænsninger, når du forsøger at tage adgang til din e-mail fra flere enheder, men enhver e-mailservice vil understøtte POP. Læs mere om forskellen på IMAP og POP. Hvis du ikke ved, hvad din e-mailkonto understøtter, kan du se:

Dette er generiske instruktioner, som kan variere, alt efter hvilken klient du bruger. Se Flere oplysninger for specifikke klientinstruktioner.

1. Du skal kende din POP-serveradresse og tilgængelige porte. Du finder dem ved at gå til E-mail-indstillingscenter.

Læs mere om e-mailkonfigurationsscenter.

2. Åbn din valgte e-mailklient og opret en ny konto.
  3. Find POP-indstillingsområde.
  4. Indtast følgende:
    Felt Indtast
    Brugernavn Din fulde e-mailadresse.
    Password Adgangskoden til din e-mailkonto
    Indgående mailserver Information vist i e-mailkonfigurationsscenter
    Udgående mailserver Information vist i e-mailkonfigurationsscenter
    Indgående Port En af de viste indstillinger i e-mailkonfigurationsscenter, til med eller uden SSL
    Udgående Port En af de viste indstillinger i e-mailkonfigurationsscenter, til med eller uden SSL
  5. Din e-mailklient kan påkræve godkendelse med adgangskode for din udgående mailserver. Hvis det er tilfældet, skal du have server log-on og angive din fulde e-mail-adresse og adgangskode i området for indstillingen for serveren til udgående post.

Næste trin

Flere oplysninger

Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed.