Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfiguration af DNS til dit Plesk -domæne

Med Plesk -servere (både delte og på servere) kan du hoste et website til dine domænenavne. For at etablere forbindelsen mellem domænenavnet og din cPanel -konto skal du ændre domænenavnets DNS (Hvad er DNS? ).

• For kunder med delt hosting med domæner på samme konto som deres hosting konfigurerer vi dem automatisk for dig.
  • For alle andre skal du konfigurere denne DNS, hvor dit domæne er registreret. Hvis det er gennem os, kan du bruge vores DNS -administration ( flere oplysninger ).

Bemærk: Det kan tage op til 48 timer, før DNS -ændringer træder i kraft på internettet.

Obligatoriske fortegnelser

Fortegnelsestype Vært Peger på
A (vært) @ Din servers IP -adresse ( Delt hosting / Server )
A (vært) mssql @
CNAME kvm @

Bemærk: Denne indtastning er kun påkrævet for ekstern My Little Admin -adgang.

Obligatorisk for Plesk-hostet e-mail-Kun servere

Du skal bruge følgende indstillinger for at dirigere dit domænenavns e -mail til din Plesk -server.

Advarsel: Brug ikke disse indstillinger på Plesk -delte hostingkonti.
Fortegnelsestype Prioritet Vært Peger på
A (vært) - mail @
MX (Mail Exchanger) 10 @ mail. dit domænenavn
Advarsel: Du skal slette alle andre MX-fortegnelser (mailserver) i DNS-zonefilen for at få e-mail til at virke. MX-fortegnelsen herover bør være den eneste MX-fortegnelse.

Hvis dit Plesk -site er konfigureret på et underdomæne (f.eks. Plesk .coolexample.com), skal du erstatte hver forekomst af "@" med dit underdomæne og bruge domænenavnet inklusive underdomænet i MX -posten.

Valgfri fortegnelser

Du behøver ikke tilføje alle disse fortegnelser til din zonefil, men hvis du gør det, vil visse funktioner fungere, såsom Autodiscovery via Outlook.

Fortegnelsestype Vært Peger på/værdi
CNAME ftp @
A (vært) ipv4 @
CNAME lister @
A (vært) webmail @
CNAME www @

Du kan også fjerne følgende DNS -poster:

CNAME -fortegnelser
e -mail
imap
pop
smtp