Konfiguration af mailklienter med cPanel-e-mail

Når du har tilføjet e-mailkonti, kan du benytte cPanels værktøjer til at konfigurere din e-mailklient adgang til kontoen.

1. Gå til http://coolexample.com/webmail, hvor coolexample.com er dit domænenavn.
  2. Log ind på din e-mailadresse.
  3. Klik på Konfigurer e-mailklient.
  4. Klik på linket i kolonnen Protokoler ved siden af den e-mailklient du vil benytte.
  5. Følg vejledningen eller kør alle filer, der henter og udfører konfigurationen.

Hvis mailklienten eller enheden du vil benytte ikke er på listen kan du benytte de Manuelle indstillinger, der angives nederst på siden.

Hvis du har problemer med at tilføje en cPanel-e-mailkonto til Outlook.com e-mail, skal du læse Outlook.com Postmaster for at få yderligere hjæp.

Typiske indstillinger

Hvis du ikke har adgang til cPanel-grænsefladen så du kan udføre disse trin, så er de typiske indstillinger her:

Felt Værdi
Brugernavn Din e-mailadresse
Adgangskode Din e-mailkontoens adgangskonto
Indgående server mail.[dit domænenavn]
Indgående porte IMAP - 143
POP - 110
Udgående server mail.[dit domænenavn]
SMTP (udgående) port 25 (587 eller 80 kan også virke)

Alle e-mailadresser i en cPanel-konto deler samme gruppe af 500 SMTP-relæer (udgående meddelelser) per time.