SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Konfiguration af Microsoft Exchange Server til at bruge et fuldt kvalificeret domænenavn

Internetsikkerhedssamfundet udfaser brugen af intranetnavne og IP -adresser som primære domænenavne eller de alternative alternative navne (SAN'er) i SSL -certifikater. Du kan få yderligere oplysninger iKan jeg anmode om et certifikat til et intranetnavn eller en IP -adresse? .

Hvis du bruger et intranetnavn eller en IP -adresse til en SSL hostet på en Microsoft® Exchange Server, kan du overholde retningslinjerne for Certificate Authorities Browser Forum ved at konfigurere din server til at acceptere et fuldt kvalificeret domænenavn (FQDN). Du kan f.eks. Ændre intern navneserver.local til FQDN mail.coolexample.com .

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du oprette en intern DNS -zone til dit domænenavn (for eksempel autodiscover.coolexample.com ) og en MX -post, der peger på din servers interne IP for at sikre, at intern autodiscover fortsætter med at fungere. adresse.

Kodeprøverne herunder inkluderer følgende variabler:

• Erstat mail.coolexample.com med din FQDN
  • Erstat dit_Server_Navn med det aktuelle navn på din server

Bemærk: Vi anbefaler på det kraftigste, at kun erfarne serveradministratorer implementerer denne procedure. Disse instruktioner gælder ikke for Windows Server® 2012 eller Microsoft Small Business Financials (SBF) Server.

Sådan omkonfigureres Microsoft Exchange Server til at bruge et fuldt kvalificeret domænenavn

1. Start Exchange Management Shell .
  2. Hvis du vil ændre URL'en til Autodiscover, skal du skrive følgende kommando og derefter trykke på Enter :
    Set -ClientAccessServer -Identity Your_Server_Name -AutodiscoverServiceInternalUri https: // mail.coolexample.com /autodiscover/autodiscover.xml
  3. Hvis du vil ændre attributten InternalUrl for EWS, skal du skrive følgende kommando og trykke på Enter :
    Set -WebServicesVirtualDirectory -Identity "Your_Server_Name \ EWS (Default Website)" -InternalUrl https: // mail.coolexample.com /ews/exchange.asmx
  4. Hvis du vil ændre attributten InternalUrl for webbaseret distribution af offline adressebog, skal du skrive følgende kommando og trykke på Enter :
    Set-OABVirtualDirectory -Identity "Your_Server_Name \ OAB (Default Web Site)" -InternalUrl https: // mail.coolexample.com / OAB
  5. Hvis du bruger tjenesten Unified Message i Exchange Server 2007: Hvis du vil ændre attributten InternalUrl for UM -webservicen, skal du skrive følgende kommando og derefter trykke på Enter :
    Set -UMVirtualDirectory -Identity “ Your_Server_Name \ unifiedmessaging (Standard Website)” -InternalUrl https: // mail.smarteksempel.com /unifiedmessaging/service.asmx
  6. For at genbruge applikationspuljerne skal du åbne IIS Manager .
  7. Udvid den lokale computer, og udvid derefter Applikationspuljer .
  8. Højreklik på MSExchangeAutodiscoverAppPool , og klik derefter på Genbrug .

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller driftssikkerhed.