Konfiguration af mit site

Når du begynder at opbygge din webside, spørger vi dig, hvad den drejer sig om, så vi kan generere designs, der er skræddersyet efter dine behov. Der er mange virksomhedskategorier, men det er ikke enden på dine muligheder. Planlægger du et bryllup, eller skriver du dit CV? Du er dækket ind. Vi har endda billeder som passer til.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Når du ser velkomstbilledet, skal du klikke på Lad os få det ordnet!
  3. Skriv de første bogstaver af dit valg i feltet Hvad drejer din webside sig om?, så kommer en liste med forskellige valgmuligheder frem. Du kan vælge én med det samme, eller skrive ordet helt ud.
    Skriv din websides type

Hvis du har købt Onlinebutik-abonnementet, vil du i stedet se Hvilken type virksomhed er det?. Alle abonnementerne tilbyder alle de tilgængelige designs.

4. Skriv navnet på din webside eller virksomhed i det næste felt og klik på Se dine designs, eller Fortsæt for at gå i gang med at generere designvalg.
  5. Rul ned igennem designgalleriet med pilene nederst på siden for at se flere sider. For at se nærmere på et design, skal du bevæge musemarkøren hen over det og klikke på Forhåndsvisning.
    Klik på forhåndsvisning
  6. I forhåndsvisningen kan du se, hvordan designet vil se ud på en tablet- eller stationær computer, eller på en mobiltelefon. Du kan rulle igennem begge layouts for at sammenligne designene på de forskellige enheder.
    Vælg design

Klik på Tilbage øverst til venstre for at komme tilbage til galleriet, hvis du vil se en anden designkombination.

7. Når du finder et design, du kan lide, kan du klikke på Begynd med dette design øverst på vinduet.
  8. Din webside genererer dit design og viser de afsnit, der er inkluderet i dit specifikke abonnement.
    Webside med afsnit
  9. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning for at se resultatet.
    Forhåndsvisning af webside
  10. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udgiv webside(mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).