Konfigurer Analytics -brugersporingsindstillinger

Når du har oprettet forbindelse, er sporing aktiveret som standard. Du kan ændre denne indstilling under Aktivér Google Analytics -sporing . Når denne indstilling er valgt, er sporing aktiveret på dit website. Du kan deaktivere sporing ved at fjerne markeringen af denne indstilling.

Når din Google Analytics -konto er tilsluttet, kan du se følgende sporingsindstillinger:

• Spore administratorer? - Som standard er tingene konfigureret til ikke at spore handlinger foretaget af administratorer. Hvis du vil spore disse handlinger, skal du vælge denne indstilling.
  • Sporingsindstillinger - Disse giver dig mulighed for bedre at tilpasse, hvilke sporingsindstillinger du vil have aktiveret.
  • Brug annonceringsfunktioner - Understøtter demografiske rapporter og interesserapporter til remarketing og reklame.
  • Brug tilskrivning af forbedret link - Understøtter skelnen mellem klik for flere identiske links på en side.
  • Anonymiser IP -adresser - (anbefales) Leverer overholdelse af visse landes nationale lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger.
  • Spor bruger -id - (anbefales) Tæller loggede brugere som én bruger, selv på tværs af flere enheder. Kræver yderligere trin i Google Analytics for at aktivere bruger -id på din ejendom.
  • Google Optimize - Integrerer Google Optimize med Google Analytics.
  • Spor produktvisninger til - Bestem, hvornår produktvisninger skal spores: på enkelte produktsider og/eller arkivsider (butikken).
  • Bemærk: Hvis du støder på "Ingen HTTP -respons registreret" -fejl, sporer du muligvis flere visninger, end Google Analytics tillader; fjern "Arkiver sider" fra denne indstilling.